Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítás

"Termékeink minőségével a hagyományos, házias ízeket varázsoljuk a fogyasztók asztalára."

TATÁR PÉKSÉG KFT. célja, hogy a sütőipari termékek, a félkész és késztermékek előállítása során törekedjen a vevői igények kielégítésére és az élelmiszerek megfelelő biztonságának megvalósítására. E törekvés megvalósításának érdekében bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 22000 az IFS és a (BRC) Nemzetközi Élelmiszer Szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. 

TATÁR PÉKSÉG KFT. az élelmiszer termelés során HACCP élelmiszer-biztonsági rendszerre alapuló munkamódszert alkalmaz. A munkamódszer kiterjed az alap- és segédanyagok beszerzésére, a feldolgozás és a tárolás minden folyamatára, a termeléshez kapcsolódó és az élelmiszertermelés biztonsága szempontjából meghatározó gépek, berendezések karbantartására, az üzemi és a személyi higiénia betartására. A szervezeten belül meghatározottak, szabályozottak az élelmiszer-biztonsági rendszerrel kapcsolatos felelősségek és hatáskörök, a rendszer eredményes működése és fenntartása érdekében. A Tatár Pékség Kft. minden egyes munkatársa törekszik a lehető legmagasabb minőségű termék előállítására. Nem csak termékeink hanem termelési folyamataink jobbításra is törekszünk.

Termékeinket versenyképes színvonalon, az Élelmiszertörvény előírásainak betartásával és a fogyasztók igényeinek figyelembe vételével állítjuk elő.

Élelmiszer biztonsági politikánk

Célunk a fogyasztók egészségének, érdekeinek és kívánalmainak maximális szem előtt tartása és tisztelete, ehhez Vevőinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, annak érdekében, hogy folyamatosan tájékozódni tudjunk igényeikről és elvárásaikról, elnyerjük bizalmukat, azt megtartsuk, elérve ezzel elégedettségüket. Elsődleges szempont továbbá a minőség folyamatos javítása. A sikeres piaci szereplés első számú feltétele a kiváló minőségű termékek előállítása, a megbízhatóság, valamint az etikus üzleti viselkedés, melyért minden munkatársunk elkötelezettséget vállal.

A TATÁR PÉKSÉG KFT. egyértelmű feladatának tekinti az élelmiszer-biztonsági előírásoknak való megfelelésen túl, a környezetvédelmi felelősség vállalását és valamennyi érvényben lévő hatósági előírás betartását.

Minőségbiztosítás

Élelmiszerbiztonsági minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 22000 és IFS szerinti tanúsítása a KMOP 2007.1.2.1/A jelű pályázat segítségével valósult meg. (Nemzeti fejlesztési logó)

 

Allergén tábla, Kereskedelmi termékek allergéntábla, Megfelelősségi nyilatkozat 500 ml flakonMegfelelősségi nyilatkozat papír tasak