Bemutatkozás

Telephelyünk

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, melegüzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipar fejlődését látva 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a melegüzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

A fagyasztási technológia bevezetésével, egyidejűleg termékcsoport bővítést is végrehajtottunk, gasztronomiai tésztafélékkel szélesítettük kínálatunkat.

Teherautónk

A termékszortiment bővítéssel partnerszegmensünk is átalakult, partnereink száma folyamatosan nő. Eleinte csak működő pékségeknek szállítottunk, majd kialakítottuk saját kemence kishelyezési programunkat és új viszonteladók, látványpékségek csatlakoztak hozzánk. A gasztronómiai tészta választékunkkal, nagykereskedőket, közétkeztetőket, étteremeket, szállodákat látjuk el termékeinkkel. A termékeink lakossági csomagolásának fejlesztésével számos kiskereskedelmi hálózat fagyasztópultjában elérhetőek termékeink a fogyasztók számára.

Az elmúlt időszakot a folyamatos bővülés, a technológiai és technikai, logisztikai háttér állandó fejlesztése jellemzi, melynek következtében, cégünk a hazai fagyasztott tészta piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Termelőüzemünk Halásztelken, az M0 autópálya mellett található. A HACCP minőségbiztosítási rendszer az ISO 22000; IFS, BRC szabvány, és a GOST-R tanúsítvány szigorú előírásai mellett végezzük termékeink előállítását, fagyasztását, tárolását és a szállítást. A szállítást, raktározást zárt hűtőláncon belül, saját logisztikai rendszerünkkel végezzük. Túrajáratainkkal az egész ország területén heti több alkalommal biztosítjuk partnereink zavartalan áruellátását.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az eladás utáni tevékenységre, ezért országos lefedettséggel dolgoznak területi képviselő kollégánk, biztosítva vevőink elégedettségét.